Sulgpallurid tegid pea puhta töö

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Raul Käsner (TÜASK) ja Kati-Kreet Marran (Triiton) olid ainsad, kes teenisid võistlustelt kaks kuldmedalit. Mõlemad olid võidukad kummaski paarismängu kategoorias.
Raul Käsner (TÜASK) ja Kati-Kreet Marran (Triiton) olid ainsad, kes teenisid võistlustelt kaks kuldmedalit. Mõlemad olid võidukad kummaski paarismängu kategoorias. Foto: Oleg Hartsenko/Eesti Sulgpalliliit

Tallinnas Kalevi spordihallis reedest pühapäevani peetud 58. Eesti meistrivõistlustel sulgpallis polnud tartlastele vastast, sest 24st mängus olnud medalist nopiti 22. Esikolmikusse jõudis 15 tartlast, kellest kuus said kaela kaks medalit.

Meistrivõistlused olid edukad nii Tartu ülikooli akadeemilisele spordiklubile (TÜASK), Triitonile kui ka Veeriku Badmintonile. Medaleid teenisid klubide sportlased vastavalt kümme, üheksa ja kolm.

TÜASKi treener Heiki Sorge ja Triitoni juht Mart Siliksaar olid saagiga mõistagi rahul. Sorge kiitis näiteks, et keegi ei jooksnud lati alt läbi, vaid et sportlased võitlesid visalt ka kaotusseisus. Siliksaar seevastu rõõmustas, et tulemuste põhjal on Tartu Eesti sulgpalli pealinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles