Maadlejad tõid meistrivõistlustelt suure medalisaagi

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Võistkondliku võidu saavutanud maaülikooli spordiklubi tüdrukud võtsid karika vastu koos. Ülemisel astmel vasakult Beril-Amabel Lindmäe, Pille Randlane, Kathy Carmela Klassen ja Eva-Maria Raudsepp.
Võistkondliku võidu saavutanud maaülikooli spordiklubi tüdrukud võtsid karika vastu koos. Ülemisel astmel vasakult Beril-Amabel Lindmäe, Pille Randlane, Kathy Carmela Klassen ja Eva-Maria Raudsepp. Foto: Veiko Proovel

Türil Konesko spordihoones toimusid laupäeval Eesti meistrivõistlused maadluses, kust tartlased tõid koju neli meistritiitlit, samuti mitu hõbedat ning pronksi. Suurima kullasaju teenis naistemaadluses kolme kullaga maaülikooli spordiklubi, mis oli ka parim võistkonnana.

Maaülikoolist oli nädalavahetusel võistlustules kuus sportlast, kellest poodiumile tõusis viis. Oma esimese kodumaise meistritiitli võitsid naistemaadluses Kathy Carmela Klassen (50 kg), Pille Randlane (53 kg) ja Eva-Maria Raudsepp (68 kg). «Sellise ootusega ma võistlustele lähengi, aga nad üllatasid nii hästi, ei oskagi midagi öelda,» sõnas treener Veiko Proovel.

Kuni 76 kg arvestuses maadelnud Beril-Amabel Lindmäe teenis seevastu hõbeda, jäädes finaalis alla Jõgeva Rammu sportlasele Greete Kõnnussaarele. Naistemaadluses teenis hõbeda veel Lurichi maadlusklubist Annaliisa Mahlapuu (53 kg).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles