Jõgeva isamaalased umbusaldavad esimeest

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Novembris peetud volikogu istungil valiti Priit Põdra (keskel) volikogu esimeheks. Samal istungil valiti aseesimeesteks Peep Põdder (vasakul) ja Viktor Svjatõšev. Kas Põdra läheb või jääb, selgub 17. veebruaril.
Novembris peetud volikogu istungil valiti Priit Põdra (keskel) volikogu esimeheks. Samal istungil valiti aseesimeesteks Peep Põdder (vasakul) ja Viktor Svjatõšev. Kas Põdra läheb või jääb, selgub 17. veebruaril. Foto: Riina Mägi

Eelmisel nädalal andis Jõgeva vallavolikogu Isamaa fraktsioon sisse umbusaldusavalduse volikogu esimehele Priit Põdrale, kellele heidetakse ette nii suukorvistamist kui ka seaduste eiramist. Volikogu esimees Põdra, kes varem kolmel valimisel kandideeris Isamaa nimekirjas, leidis, et umbusaldamine on opositsiooni töö, mitte kättemaks.

Umbusaldusavalduse luges neljapäeval volikogu istungil ette Isamaa nimekirja juht, riigikogu liige Aivar Kokk. Isamaalased heitsid endisele kamraadile ette seadustest mitte kinni pidamist, volikogu istungite veebi kolimist ja koroonaviiruse reeglite eiramist.

Küsivad õiguskantslerilt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles