Wolt avas Tartus esimese pilvepoe

Tartu Postimees
Copy
WoltI kuller
WoltI kuller Foto: Tairo Lutter

Toidukuller Wolt avas Eestis kolmanda ning Tartus esimese pilvepoe, mille abil saab inimene lasta kulleril koju tuua kauplustest nii toidukraami kui ka tarbeesemeid.

Tellimusi saab teha Wolti rakenduse kaudu või Wolti kodulehelt ja seejärel valida kojuveo või ise järgi minemise vahel. Tellimusi saab ka ette teha ja soovitud tarneaja saab määrata viie minuti täpsusega. Kõiki kojuvedusid teevad Wolti kullerpartnerid, kellel on olemas vajalikud vahendid, nagu külmakotid ja -alused, et vedada toidukaupa ja hoida külmaahelat.

«Teame, et tartlasedd on meid juba oodanud ja meil on väga hea meel, et saame lõpuks avada siin täiesti uue pilvepoe. Peamiselt tahame aidata inimestel aega säästa ja lasta neil keskenduda asjadele, mis on päriselt olulised. Ootame põnevusega, kuidas pood vastu võetakse ja kuidas inimesed seda kasutama hakkavad,» ütles Wolt Marketite välisturgudele laienemise eest vastutav Olli Rissanen.

Kõige esimene Wolt Market avati Helsingis 2020. aasta kevadel. Sellest alates on Wolt Market laienenud mitmesse riiki, sealhulgas Taani, Kreekasse, Tšehhi ja Poola. Tallinnas avati kaks Wolt Marketi poodi mullu detsembris, sinna otsitakse aktiivselt uusi inimesi kollektiiviga liituma.

Ka kullerfirma Bolt avas eelmisel sügisel toidu- ja tarbekaupade kojuveoteenuse Bolt Market, mis tegutseb nii Tallinnas kui ka Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles