Bigbank Tartu kodusaalis Pärnule võimalust ei andnud ning kindlustas liidrikohta

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Bigbankil sujus täna nii blokk kui rünnak, Pärnu peatreener Avo Keel aga tunnistas, et nende kaitsetöö võinuks olla parem. Pilt pole sellest mängust.
Bigbankil sujus täna nii blokk kui rünnak, Pärnu peatreener Avo Keel aga tunnistas, et nende kaitsetöö võinuks olla parem. Pilt pole sellest mängust. Foto: Margus Ansu

Koduses Credit24 võrkpalli meistriliiga kohtumises Tartu ülikooli spordihoones läksid Bigbank Tartu ning Pärnu Võrkpalliklubi jahtima vastavalt 12. ning 6. võitu. Tasavägisust jagus igasse geimi, kuid kokkuvõttes võttis kodumeeskond siiski veenva 3-0 võidu.

Enne veel kui Tartu ülikooli spordihoones pallimänguks läks, andis Eesti võrkpalli liit üle eelmise aasta parimate auhinnad. Nii sai meene Tartu nurgaründaja Albert Hurt, kes oli aasta meesvõrkpalluri nominent, ning Pärnu poolelt tunnustati aasta treeneri nominenti Avo Keelt. Viimasena võttis auhinna vastu Bigbanki treener Alar Rikberg, kes valiti möödunud aasta parimaks võrkpallitreeneriks.

Kell 17 panid pärnakad aga palli mängu ning alguse sai pigem tasavägine geim, kumbki meeskond alguses suurt edu saavutada ei suutnud. Kümmekond minutit hiljem, kui skoorid juba kahekohalised olid, hakkas edu koguma Bigbank. Tartukate edu püsis ning nii nagu geim algas, see ka lõppes – Pärnu servieksimusega. Avageimi seisuks jäi 25-18 kodumeeskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles