Toidukohtade elektriarved kerkisid mitu korda, abi pole kuskilt loota

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Iiri pubi omanik Märt Meesak ütles, et kuna kollektiiv on varasemast poole väiksem, tuleb tal endal baarileti taga inimestele jooke serveerida, sest mujalt kokku hoida pole enam võimalik.
Iiri pubi omanik Märt Meesak ütles, et kuna kollektiiv on varasemast poole väiksem, tuleb tal endal baarileti taga inimestele jooke serveerida, sest mujalt kokku hoida pole enam võimalik. Foto: Kristjan Teedema

Brittide peaminister Boris Johnson kuulutas läinud nädalal, et kuningriik ei näe enam koroonapiirangutel mõtet ja asutustele kehtestatud kitsendused kaotatakse. Sama meelt on Tartu söögikohtade, kohvikute ja baaride pidajad, kelle sõnul suurendavad piirangud ning üüratud arved ebavõrdsust ja vaesust ning samamoodi jätkates pole nende kohti varsti enam lihtsalt alles.

Raeplatsi pubi Irish Embassy sai detsembri eest enam kui kahekordse elektriarve. «Tegutseme Narvas ja Tartus ning kui Narva pubil oli arve kaks ja pool korda suurem, siis Tartus läks natuke paremini, arve oli kahekordne, sest siin on osa köögitehnikast gaasiküttel,» ütles Irish Embassy omanik Märt Meesak.

Kokkuhoid kulus arvele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles