Elisa avab Lõunakeskuses uudse ning suurema esinduse

Tartu Postimees
Copy
Elisa esindus. Foto on illustreeriv.
Elisa esindus. Foto on illustreeriv. Foto: Remo Tõnismäe

Moodsa kontseptsiooni ja kaks korda suurema teenindussaaliga Elisa Lõunakeskuse esindus avab sel laupäeval külastajatele uksed. Uudset teenindus- ja ostukogemust pakkuv pood toob klientidele laiema tootesortimendi ning parema keskkonna töötajatele.

Elisa jaemüügi valdkonna juht Anu Eha sõnas, et Lõunakeskuse esindus on järjekorras teine, mis sai põnevama ja meelelahutuslikuma välimuse. «Uues esinduses on rohkelt uuendusi ja kõik on külastajale käe-jala juures ning lihtsasti kogetav. Varasemaga võrreldes on esinduses väljas senisest suurem ja rikkalikum tootevalik,» rääkis ta. Ka ei asu uues esinduses enam seadmed kapis klaasi taga, vaid tippklassi nutitelefonidega saab tutvuda ka müügisaalis demolaual.

Eha sõnul on Elisa eesmärk innustada inimesi elama põnevamat elu. Seda kontseptsiooni toetab heledates toonides müügisaal, ruumi täidavad digitaalsed ekraanid ja valgustust saab muuta vastavalt meeleolule. Ekraanidele kuvatakse klientidele pakkumisi ja tutvustavat infot toodete ja teenuste kohta. Lisaks on klientidele ka mugavad istumisalad.

Uue esinduse kontseptsiooni väljatöötamisse kaasas ettevõte aktiivselt ka oma töötajaid. Selleks, et esinduses oleks mõnus ja mugavam töötada, küsiti esinduse inimestelt tagasisidet. «Uus esindus on pindalalt ligi kaks korda suurem ja mugavam. Töölauad on nüüd ergonoomilisemad ja klientidele on samuti töölaua juures eraldi istekoht koos personaalse ekraaniga. Turvalisuse lisamiseks on töötajate ning klientide istekohtade vahele paigaldatud ka kaitseklaas,» lisas Eha.

Uus esindus asub Lõunakeskuse esimesel korrusel paremal pool Rimi lähedal ning avatakse tuleval laupäeval, 15. jaanuaril kell 10.00. 

Mida pakub uuenenud Lõunakeskuse Elisa esindus?

  • Suurem valik demoseadmeid nutikelladest sülearvutiteni, mis on müügisaalis tutvumiseks ja proovimiseks.
  • Uus puutetundlik ja keelevalikuga järjekorramasin, mis võimaldab valida pileti ka teenuse kaupa. Klient võib võtta e-pileti, mis annab SMSi abil märku, millal järg temani jõuab.
  • Istumisala klientidele toodete-teenuste mugavamaks uudistamiseks või teeninduse ootamiseks.
  • Tutvuda saab Elisa teenustega, nt Elisa Elamus, Elisa Raamat, Elisa Stage. Esimest korda saab klient enne teenuse ostmist rakenduse sisuga ise tutvuda.
  • Laiem teenuste valik – esinduse naaber on seadmete kiirhooldust ja seadistamist pakkuv Fonum. Nii saab esinduse töötaja kliendi kohe seadme hoolduse küsimusega professionaalide juurde suunata.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles