Linn toetab spordiprojekte tänavu 782 970 euroga

BNS
Copy
Suuremate projektitoetuse saajate hulgas on ka Tartu Maraton.
Suuremate projektitoetuse saajate hulgas on ka Tartu Maraton. Foto: Ardo Säks

Tartu linn toetab tänavu spordiprojekte, esindusvõistkondi ning Tartu linna meistrivõistluste ja koolidevaheliste karikavõistluste korraldamist kokku 728 970 euroga.

Neli esindusvõistkonda, kelleks on Tartu Ülikool Maks & Moorits korvpallimeeskond, Tartu Bigbank võrkpallimeeskond, JK Tammeka jalgpallimeeskond ning Tartu Välk 494 jäähokimeeskond, saavad kokku linnalt 291 000 eurot, spordi suursündmusi toetatakse 309 000 euroga ja väiksemaid spordiprojekte 126 295 euroga.

Linna meistrivõistluste toetamiseks kulub 21 725 eurot ja koolide vahelistele karikavõistlustele 8800 eurot. Aastaringsetele projektidele, mobiilsusprojektidele ja spordipreemiatele on planeeritud kokku 26 150 eurot.

Suuremad projektitoetuse saajad on Rally Estonia, Tartu Maraton ja Tour of Estonia velotuur. Uute suurprojektidena lisanduvad sel aastal Ilmar Kullam 100 juubelikorvpalliturniir ja Tartu Urban Discolf rahvusvaheline kohtumine.

Traditsioonilistele väikeprojektidele lisandub tänavu 17 uut spordiüritust, sealhulgas Tartu Suusabuss, Santose Talvekarikas jalgpallis, rahvusvahelised raskekaalu kulturismi meistrivõistlused ning Playmakers League 3x3 korvpallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles