Tartu uus hooldekodu avatakse septembris

BNS
Copy
Selline hakkab välja nägema Eluringikeskus Annemõisa tänaval, mis peaks lõplikult valmima oktoobris.
Selline hakkab välja nägema Eluringikeskus Annemõisa tänaval, mis peaks lõplikult valmima oktoobris. Foto: Arhitektuuriklubi OÜ

Septembris avatav Eluringikeskuse hooldekodu kogub töö- ja elukohtade sooviavaldusi, esimesed inimesed on endast juba märku andnud.

Juhataja Ines Kerikmäe suhtub kõikidesse tööotsijatesse avatud meelega. «Kindlasti on oodatud tööle need, kellele meeldib aidata eakatel elada väärikalt ja mõtestatult ning kes on valmis õppima ja tahavad kuuluda pühendunud ja südamega abistajate meeskonda,» tutvustas juhataja. Ta lisas, et kandideeride puhul pole senine töökogemus ainumäärav. Eakate kodu otsib oma meeskonda hooldustöötajaid, õdesid, tegevusjuhendajaid, füsioterapeute ja sotsiaaltöötajat.

Ka elanikuks kandideerijale ei sea Eluringikeskus tingimusi. «Ootame kõiki väärikas eas inimesi, kes hindavad kodust keskkonda ja isiklikku lähenemist ning neid, kes vajavad üldhooldusteenust,» ütleb Kerikmäe.

Eluringikeskus valmib kahes osas. Hoone põhiosa, kus asuvad ühekohalised toad ja korterid, valmib 1. septembriks, ning juurdeehitis kahekohaliste tubadega 15. oktoobriks. Lasteaed Puhh alustab sama hoone ümberehitatud tiivas tööd juba augustikuus.

Eluringikeskus on sügisel Tartu linnas avatav hooldekodu, kuhu on oodatud elama kõik väärikas eas inimesed, kes hindavad hubast ja kodust keskkonda, isiklikku lähenemist ja/või vajavad üldhooldusteenust. Eluringikeskuses on üldhooldusteenusega ühe- ja kahekohalised toad ning iseseisvaks eluks sobilikud ühe- ja kahekohalised avatud kööginurgaga korterid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles