Mustvee vallavanem Terje Rudissaar: pole olnud tüli eestlaste ja venelaste vahel

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Terje Rudissaar on pikka aega pidanud pagari- ja kulinaariaettevõtet Tootsteele. Nüüd, kui ta on asunud Mustvee valla etteotsa, jätkab seda tema abikaasa.
Terje Rudissaar on pikka aega pidanud pagari- ja kulinaariaettevõtet Tootsteele. Nüüd, kui ta on asunud Mustvee valla etteotsa, jätkab seda tema abikaasa. Foto: Margus Ansu

Terje Rudissaar (56) valiti Mustvee vallavanemaks juba läinud aasta augustis. Pärast kohalikke valimisi arvas uus koalitsioon – EKRE, Keskerakond ja Isamaa erakond –, et uustulnuk mõistab valla iseärasusi hästi ning sobib ametit jätkama. Uustulnuk poliitikas polnud ta aga mitte: tegutsenud pikki aastaid nii Jõgeva vallavalitsuses kui ka -volikogus, tundus naabervallas jätkamine loogiline samm.

Terje Rudissaar (56) valiti Mustvee vallavanemaks juba läinud aasta augustis. Pärast kohalikke valimisi arvas uus koalitsioon, mille moodustas EKRE, Keskerakond ja Isamaa erakond, et uustulnuk mõistab valla iseärasusi hästi ning sobib ametit jätkama.

Uustulnuk poliitikas polnud ta aga mitte – tegutsenud pikki aastaid nii Jõgeva vallavalitsuses kui ka -volikogus, tundus naabervallas jätkamine kui loogiline samm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles