Kiirem tee Tartu uudisteni. Lae äpp oma telefoni!

Rannar Raba
, peatoimetaja
Copy
Tartu Postimehel on oma nutirakendus.
Tartu Postimehel on oma nutirakendus. Foto: Lii Ranniku

Paberleht ei kao lähiajal kuhugi. Kuniks jagub lugejaid, püüab Tartu Postimehe toimetus võrdselt hästi toime tulla nii harjumuspärase ajalehe kui digilehe väljaandmisega. Senine töökogemus on näidanud, et üks ei välista teist.

Ka lugejal pole tingimata tarvidust valida ühe või teise kasuks: mõnus on lähtuda olukorrast, kellaajast või kirjutatu iseloomust – neelata kiireid uudiseid keset päevatoimetusi telefoniekraanilt, ent nautida pikemaid käsitlusi elutoadiivanil paberlehte käes hoides.

Teisalt ei saa me üle ega ümber sellest, et ajakirjanduse edukust mõõdetakse juba ammu lisaks sisukusele ka operatiivsuses – peame ikka pingutama, et lugejate ette jõudev info oleks korraga nii kvaliteetne, huvitav kui värske. Sel viimasel on aga tänapäeva uudistes kuri komme lahtuda mitte tundide ja päevade, vaid minutitega. Mõnikord isegi sekunditega. Meeldib või mitte, me ei saa seda eirata.

On tark nüüd asetada oma nutisõbra ekraanile kõrvuti nii Postimehe sinine kui Tartu Postimehe punane äpiikoon.

Neid, kes on otsustanud vormistada ühe või teise väljaande digitellimuse, on juba mõnda aega jõudsasti juurde tulnud ja seda tahab silmas pidada ka Tartu Postimees. Sestap lõime päris oma nutirakenduse ehk äpi, mis uue aasta algusest on ühtviisi kättesaadav nii OSi kui Androidi operatsioonisüsteemi pruukivates seadmetes.

Meie äpi allalaadimine telefoni või tahvelarvutisse loob kiireima otsetee värske kohaliku info juurde. Sealt alates pole põhjust Tartu Postimehe lugemiseks salvestada veebilehe järjehoidjat või läbida mitme vajutusega Postimehe rakenduse alarubriike.

Soovides ühtaegu olla parimal moel kursis üle-eestiliste ja -maailmsete, aga ka kodukoha uudistega, on tark nüüd asetada oma nutisõbra ekraanile sinise Postimehe äpiikooni kõrvale ka Tartu Postimehe punane – kumbki ühe vajutuse kaugusele. Sama digitellimus kehtib mõlemas.

Olge lahked uut võimalust kasutama! Meie, ajakirjanike asi on endistviisi olla oma inimeste lähedal. Nii heas kui halvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles