Vanapaar käib jalutamas oma taburettidega

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Elvi ja Ülo Karus leidsid kohalikust poest ratastega koti, millel on iste küljes. «Minu meelest tuleks sellele inimesele püstitada ausammas, kes niisuguse asja välja mõtles!» kiitis Elvi Karus.
Elvi ja Ülo Karus leidsid kohalikust poest ratastega koti, millel on iste küljes. «Minu meelest tuleks sellele inimesele püstitada ausammas, kes niisuguse asja välja mõtles!» kiitis Elvi Karus. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ja Jõgeva vahel sõitjatele võib Tabiveres silma jääda vanapaar, kes jalutuskäike tehes puhkab kodust kaasa võetud taburettidel jalga. Alati rõõmsas tujus aastates naine ja mees veavad isiklikke toolikesi kaasas, sest aastaid tagasi lõhutud pinkide tõttu pole neil igapäevast poetiiru tehes kuskil mujal istuda.

Tabiveres elavad Elvi ja Ülo Karus kõnnivad kohalikku poodi enamasti korra päevas, nii juba vähemalt viisteist aastat järjest.

Ent viimased paar-kolm aastat ei ole sel trajektooril enam piisavalt pinke ning pensionipõlve pidav vanapaar on sunnitud lisaks poekottidele kaasa tassima oma toolid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles