GALERII ⟩ Reedel avati 200 päeva valminud Ripsiku lasteaia uus hoone

Copy

Nagu plaanitud, lõppes eelmise aastaga Raadi Ripsiku lasteaia Nupsiku teise hoone ehitus. Aega võttis see KRC Ehitusel täpselt 200 päeva. Kuigi neli rühmatäit lapsi on uut hoonet juba nädal aega avastada saanud, lõigati lint läbi ning peeti ametlikku avapidu reedel.

Punane lint oli aga ette tõmmatud kogu uut kompleksi ümbritseva aiavärava ette. Seda seetõttu, et ühtlasi rajati uuele majale ka õuemänguala, millest osa vanaema maakodu ning osa kui linnalähedast eluolu meenutab. 

Kui lasteaia direktor Ülle Luik, Raadi sihtasutuse juhatuse liige Jüri Reinpõld, KRC Ehituse tegevjuht Siim Kroodo ja Tartu vallavanem Jarno Laur olid üheskoos lindi läbi lõiganud, suundusid külalised uude majja sooja. Seejärel rääkis Luik külalistele vahva ning muinasjutuliku loo maja sünnist. Nimelt olla Ripsik ning Nupsik kord tuttavaks saanud ning Ripsik Nupsikult küsinud, kus too elab. Seepeale vastas Nupsik, et tal ei olegi kodu. Siis olla Ripsik tähtsate inimestega asjad selgeks rääkinud, et Nupsikule on kodu vaja ja nii uus lasteaia hoone valmis saigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles