Signe Kivi tekstiilitudengid ühendasid Aafrika Eestiga

Copy
Kolme Kuuse galeriis sättisid tekstiilid näituseks Kairi Tamm (vasakult), Andrea-Martha Teesaar, juhendaja Signe Kivi, Maarja Kaasik, Liisi Anderson ja Siret Ott. Liisi Tamme sinikollane kangas on pildil ilma autorita.
Kolme Kuuse galeriis sättisid tekstiilid näituseks Kairi Tamm (vasakult), Andrea-Martha Teesaar, juhendaja Signe Kivi, Maarja Kaasik, Liisi Anderson ja Siret Ott. Liisi Tamme sinikollane kangas on pildil ilma autorita. Foto: Sille Annuk

Ohoo, mis värvide ja mustrite kirevus sombuses linnatalves! Kastani tänava otsa juurest Riia tänavat mööda Aparaaditehase ette bussipeatusse jalutaja märkab kolme kuuse taga galeriiakendest sisse vaadates justkui aafriklaste värvikirevaid tekstiile. Õigesti märgatud, sest see ongi Pallase neljanda kursuse tudengite käsitrükitehnikas kangaste näitus «AfroEst», mis on valminud Signe Kivi juhendusel.

Kangaste trükkimisel on kasutatud just erksamaid toone, kuid üks töö on mustvalge. Silma hakkab ka mustritega osavat mängimist ning on märgata, et šabloonidega on kujutatud aafrikalikke maske ja voolujoonelisi joonekesi.

Juhendaja rõõm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles