Pikaaegne Tammeka peatreener siirdub Kaljusse, esiründaja ja poolkaitsja liituvad Floraga

Lenel Karu
, reporter
Copy
Tammekast lahkub uueks hooajaks Tristan Koskor (pildil palliga), kes mängis võistkonna võitudes aastate jooksul suurt rolli.
Tammekast lahkub uueks hooajaks Tristan Koskor (pildil palliga), kes mängis võistkonna võitudes aastate jooksul suurt rolli. Foto: Postimees / SILLE ANNUK/PM/SCANPIX BALTICS

Uuel aastal ei jätka Tartu JK Tammeka esiründaja Tristan Koskor ja poolkaitsja Mihkel Järviste oma jalgpallikarjääri Tartus, vaid liituvad FC Flora jalgpalliklubiga. Lisaks alustab Tammekas viimased viis aastat peatreenerina töötanud Kaido Koppel järgmist hooaega Nõmme Kalju esindusmeeskonna treenerite tiimis.

Tammeka poolkaitsja Mihkel Järviste sõnas FC Flora Facebooki lehe vahendusel, et ootab uut aastat, et saaks ennast proovile panna Eesti kõige suuremas ja edukamas klubis. «Tahan ennast tõestada, et saan konkurentsirohkes keskkonnas hakkama,» sõnas Järviste.

Premiumi liigas Tammeka eest 63 väravat löönud ja võitudes suurt rolli mänginud Koskor tänas Tammekat sotsiaalmeedia vahendusel positiivsete sõnadega ning meenutas lõppenud hooaega kui sõitu Ameerika mägedel.

«Usun, et Tammeka on võimelisem enamaks, sest Tartus on palju andekaid noori, siin saab väga hea jalgpallihariduse ning klubi suhtub töösse noortega väga tõsiselt. Tahaksin väga-väga tänada mängijaid, treenereid ja klubi juhtkonda, kes on mulle olnud toeks, mind õpetanud, andnud nõu ja usaldanud. Suur kummardus Tammeka fännide ees, kes ei kaota usku ja käivad ka kehvematel päevadel klubi toetamas – see tõesti loeb väga palju!» ütles Koskor.

Kas lisaks lahkujatele on Tammekale tulemas ka liitujaid? Uue peatreeneri saatus on veel siiani teadmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles