Esmaspäevast peatub bussiliin nr 25 ka ERMi ees

Tartu Postimees
Copy
Marsruudi muutumise tõttu ei sõida buss alates 3. jaanuarist enam raudteejaamast Maarjamõisa haigla suunas.
Marsruudi muutumise tõttu ei sõida buss alates 3. jaanuarist enam raudteejaamast Maarjamõisa haigla suunas. Foto: Kristjan Teedema

Esmaspäeval, 3. jaanuaril muutub bussiliini nr 25 marsruut, alustades raudteejaamast ja pikenedes bussijaamast Eesti Rahva Muuseumini.

Bussi saabumis- ja väljumisajad Tartu raudteejaamast on sobitatud võimalikult paljude rongide saabumis- ja väljumisaegadega. Eesti Rahva Muuseumi külastajad saavad kasutada uut muuseumi ees asuvat peatust.

«ERMi kui väga olulise turismiobjekti bussiühendus Tartu raudteejaama ning bussijaamaga muudab muuseumisse jõudmise kindlasti lihtsamaks. Buss hakkab peatuma ERMi peahoone ees asuva taksopeatuse kõrval – sedasi on nii tartlastel kui ka Tartu külalistel muuseumisse mugavam pääseda. Lisaks muudab sissepääsule lähemale toodud bussipeatus muuseumi paremini ligipääsetavaks ka liikumispuudega inimestele,» kommenteeris abilinnapea Raimond Tamm.

Raudteejaamast muuseumi suunas sõites peatub buss järgmistes peatustes: Raudteejaam, Kuperjanovi, Vallikraavi, Pepleri, Kesklinn III, Turu, Soola, Linnamuuseum, Vene, Peetri, Jänese ja Eesti Rahva Muuseum.

Raadilt raudteejaama sõites on peatused järgmised: Eesti Rahva Muuseum, Orava, Vene, Atlantis, Kesklinn V, Riiamäe, Pepleri, Vallikraavi, Kuperjanovi ja Raudteejaam.

Marsruudi muutumise tõttu ei sõida buss alates 3. jaanuarist enam raudteejaamast Maarjamõisa haigla suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles