Põlva maavalitsus kinkis Maarja külale auto

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvamaa lipp.
Põlvamaa lipp. Foto: Wikipedia

Möödunud nädalal andis Põlva maavalitsus Vastse-Kuuste vallale puuetega inimeste transportimiseks üle seitsmekohalise sõiduauto Kia Joyce. Vastavalt kokkuleppele läheb auto Maarja küla käsutusse.


Maavalitsuse

veebilehe

andmetel kahanes maavalitsuse autopark seeläbi kaheksalt autolt neljani. Lisaks Maarja küla inimestele sõidab endise Põlva maavalitsuse autoga Ahja valla perearst. Kaks autot võõrandati enampakkumisel.



«Kulude kokkuhoidmine on tänases majandussituatsioonis hädavajalik. Põlva maavalitsusel on 2009. aasta vahendeid üle 12 protsendi vähem kui mullu,» kommenteeris veebilehel kulude kokkuhoidmise vajadust maavanem Priit Sibul.



See on kaasa toonud muutusi ka maavalitsuse struktuuris. «Loodetavasti ei kaasne muudatustega suuri probleeme. Tõsi, kõik dokumendid ei pruugi saada enam nii kiiret vastust, kui varasemalt, kuid anname endast Põlvamaa inimeste tarvis parima,» lisas Sibul.



Alates 1. veebruarist töötab maavalitsuse struktuuris 34 ametikohta ja ametnikku. Möödunud aasta alguses oli maavalituses ametikohti 46,5.



Samast kuupäevast kaob maavalitsuse struktuurist maaosakond, infotehnoloogia- ja dokumendihalduse talitus ning rahvastikuregistri talitus. Vastavate osakondade töötajad ja ülesanded lähevad üle Põlva maavalitsuse kantseleile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles