Aprillis saab selgeks, et Tartu ülikooli kunstide keskus vanas anatoomikumis peab tegevuse lõpetama. Lektor Rauno Thomas Mossi kehakeel ei jäta võimalust mitmeti mõista tema suhtumist sellesse otsusesse.
Aprillis saab selgeks, et Tartu ülikooli kunstide keskus vanas anatoomikumis peab tegevuse lõpetama. Lektor Rauno Thomas Mossi kehakeel ei jäta võimalust mitmeti mõista tema suhtumist sellesse otsusesse. Foto: Sille Annuk

Suure spordihoone hõivanud vaktsineerimiskeskus, nukralt tühjas ERMis Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamine, inimesed maskiga... Nendelt piltidelt vaatab vastu lõppev, teine koroona-aasta. Ometi ei keerelnud kõik kaugeltki ümber jätkuva pandeemia: nautisime üle mitme aasta saabunud korralikku talve, rõõmustasime meile olümpiakulla toonud vehklejate üle, langetasime meile kõige targemana tundunud otsuseid kohalikel valimistel, aga ka ehmusime kaugele kostnud gaasiplahvatuse kärgatusest ning kurvastasime mitme tuntud ja teeneka inimese lahkumise pärast. Juhtus palju ja see muutis elu Tartus ja Tartumaal huvitavaks. Tartu Postimehe fotograafid talletasid seda kõike päev-päevalt ja nii on meil mida meenutada ja mäletada. 

22. jaanuar. Operatsiooniõde Liis Linno supleb Emajões.
22. jaanuar. Operatsiooniõde Liis Linno supleb Emajões. Foto: Sille Annuk
Üle aastate lumerohke talv meelitab aasta alguses tartlased suusamõnusid nautima ka pimeduses.
Üle aastate lumerohke talv meelitab aasta alguses tartlased suusamõnusid nautima ka pimeduses. Foto: Kristjan Teedema
Kommentaarid
Copy