Tartlaste prügi veab uuest aastast vaid üks firma

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Seoses covid-19 viiruse laieneva levikuga palub ettevõtte Tartus Tähe 108 asuvat klienditeenindust külastada vaid tungival vajadusel ja ajada asju pigem telefonitsi ja e-kirja teel. Kui kohale minna, siis tuleks viibimise aega piirata kuni 15 minutini.
Seoses covid-19 viiruse laieneva levikuga palub ettevõtte Tartus Tähe 108 asuvat klienditeenindust külastada vaid tungival vajadusel ja ajada asju pigem telefonitsi ja e-kirja teel. Kui kohale minna, siis tuleks viibimise aega piirata kuni 15 minutini. Foto: Margus Ansu

Pärast kohtuvaidlust selle üle, kas jäätmeveohange vastab seadustele, ja etteheiteid selle kohta, et pakutud hind näis konkurendile väga odav, saab uuest aastast Tartus siiski ainsaks prügivedajaks AS Eesti Keskkonnateenused, millega konkureerinud Ekovir ja Ragn-Sells jäid alla.

Linnavalitsusele teadaolevalt ei ole aga paljud inimesed oma prügivedu puudutavat lepingut värskendanud, mistõttu võivad mitmedki tartlased aastanumbri vahetudes üllatuda, kui konteinerit tühjendab võõrastes värvitoonides masin.

Mis saab prügist?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles