Uus peatreener tõi lihtsuse ja kiiruse, mängijad võidu

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartu resultatiivseim mängija oli 19 korviga Märt Rosenthal (valges), kes valiti turniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks.
Tartu resultatiivseim mängija oli 19 korviga Märt Rosenthal (valges), kes valiti turniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks. Foto: Sille Annuk

Tartu ülikooli spordihoones pühapäeva õhtul toimunud korvpalli superkarikafinaali poolajal ütlesid kaks Tartu meeskonna toetajat, et mäng on põnev ja kodumeeskonnast päris üle pole sõidetud, kuid võidule nad ei panustaks. Siis oli Tartu Kalev/Cramost maas viie, veerand hiljem juba kümne silmaga. Viimasel kümnel minutil otsustas koduvõistkond aga, et nüüd aitab: Cramot viskele ei lubatud ning Tartu tõstis võiduga 82:73 karika pea kohale.

Tartu meeskonna poolehoidjad Andre Paju ja Tauno Tekko rääkisid poole kohtumise järel, mil seis oli 37:32 Cramo kasuks, et mängul polnud viga. «Intriigi juba on,» laususid nad. Mäng oli tõesti võitluslik, sest vigu tehti ja jäeti vilistamata mitu. Paju ja Tekko lisasid, et kuigi Tartu püsis üllatavalt hästi mängus, olid nad üsna veendunud, et võiduks jääb väheks.

Lauapallid kätte

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles