VIDEOD ⟩ Sportlikuima omavalitsuse tiitlile heitlevad Jõgeva ja Tartu vald

Madis Perli
, videoreporter
Copy
Georg Linnamäe Rally Estonia Tartu valla katsel
Georg Linnamäe Rally Estonia Tartu valla katsel Foto: Sander Ilvest

2021. aasta Eesti kõige sportlikuma omavalitsuse tiitli nelja nominendi hulka jõudsid ka Tartu vald ja Jõgeva vald, võitja otsustab rahvahääletus.

Eesti olümpiakomitee korraldatud rahvahääletusele jõudsid neli nominenti, lisaks Tartule ja Jõgevale ka Tapa ning Antsla vald.

Tartu vallas on sport kõigile

Tartu vald iseloomustab end nii: Tartu vallas kasvatame spordipisikut juba maast madalast. Tartu valla spordikooliga saab liituda juba esimesest klassist alates. Värskelt avatud Kõrveküla spordihoones on avatud võimalus jõusaali kasutada ning pärast koolitunde saavad õpetajad ennast energiaga laadida.

Oleme loonud erinevaid liikumisvõimalusi kõikidele inimestele. Tartu vald on loonud väga head tingimused ka vibuspordiks. Meie suusameka on Lähtel Paalalinnas hästi hoitud suusarajad. Nii suvel kui ka talvel saab tuule tiibadesse Saadjärvel purjetades, Äksis saavad kokku motokrossihuvilised ja Raadil rallihuvilised. Muidugi ei tasu unustada Vägilase jooksu sünnikohta, sest just siin sai alguse unustamatuid emotsioone pakkuv jooksusari. Neile, kes armastavad jooksmiseks veidi lihtsamaid radu, lõime Tartu valla jooksusarja. Meil on sport kõigile!

Jõgeval on oluline liikumine

Jõgeva vald iseloomustab end nii: Jõgeva vald toetab liikumisharrastuse edendamist. Imeline loodus, kaunid tervise- ja matkarajad võimaldavad liikuda ja sportida vabalt valitud kohas. Ka spordielus toimub meil pidevalt midagi põnevat, olgu need siis kohalikud, üleriigilised või rahvusvahelised võistlused. Kes siis ei teaks Lauri Ausi mälestusvõistlust, Vooremaa poolmaratoni, Jõgeva jõulujooksu, Kalevipoja rattamaratoni, Jõgevamaa rammumehe ja rammunaise valimist, Tour of Estonia vahefinišit Jõgeva linnas, saalihoki meistriliiga mänge, HardEst enduro etappe, Vooremaa vibukarikat, Vooremaa auhinnavõistlust maadluses ja palju-palju veel.

Hääletada saab SIIN kuni 19. detsembrini 23.59. 

Võitja selgub 29. detsembril «Spordiaasta tähed 2021» galal, mida näeb Postimehe ja Kanal 2 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles