Noored tartlased seljatasid välisriikide sulgpallurid seitsmes vanuserühmas

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Nii individuaal- kui ka paarismänge mängiti korraga 13 väljakul. Tartu Postimehe veebis saab paari väljaku kohtumisi ka järelvaadata.
Nii individuaal- kui ka paarismänge mängiti korraga 13 väljakul. Tartu Postimehe veebis saab paari väljaku kohtumisi ka järelvaadata. Foto: Reio Laurits/Fortiusfoto

Nädalavahetusel toimus A. Le Coqi spordihoones sulgpalliklubi Triiton korraldatav noorte GP-6 rahvusvaheline turniir, kust võttis osa 277 mängijat Baltimaadest, Soomest ja Inglismaalt. Laupäeval veidi üle 12 tunni väldanud mängupäeval peeti 278 üksikmängu ning kümnest esikohast jäi Tartusse seitse.

Triitoni juhi Mart Siliksaare sõnul oli turniir Tartu noortele võimalus areneda. «Põhieesmärk on anda oma mängijatele võimalus, et nad saaks proovida teisi mängijaid ja olla kodulinnas edukad,» sõnas ta.

Mitmed esikohad pidid aga selguma Tartu sportlaste omavahelistes mängudes. Näiteks U13 vanuseklassi poiste seas jõudsid nelja parema sekka vaid tartlased, finaalis mängisid neist Kaspar Sorge (TÜASK) ja Oskar Laanes (Triiton). Tasavägiselt alanud kohtumise võitis Sorge 21:13, 21:11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles