ÜLESKUTSE Tee end nähtavaks Tartu Postimehe helkuriga!

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Tartu Postimehe helkureid võib kuusepuult võtta igaüks.
Tartu Postimehe helkureid võib kuusepuult võtta igaüks. Foto: Margus Ansu

Tartu Raekoja platsi valguslinnas on nüüd kaks jõulupuud, mida kaunistavad ehetena Tartu Postimehe helkurid. Neid võib sealt igaüks kaasa haarata, et end pimedal ajal nähtavamaks teha.

Kuuskedele riputatud helkureid võib igaüks võtta häbenemata ühe või mitme kaupa, sest lehetoimetuse päkapikud käivad neid sinna pidevalt juurde riputamas.

Tartu Postimehe peatoimetaja Rannar Raba sõnul said uued helkurid valitud hoolikalt ja mõeldes eeskätt liiklusohutusele. «Need on kõvad, niinimetatud vana kooli helkurid, mis uuringute kohaselt on kõige töökindlamad,» selgitas ta.

«Toimetus soovib, et kõik tartlased ja Tartu külalised püsiks ikka terved ja oleks kaitstud. Viimasel kahel aastal oleme palju pidanud tähelepanu pöörama tervisele seoses koroonaviiruse ja pandeemiaga, kuid selle taustal ei tohi unustada elementaarseid argiseid ohutusvahendeid.»

Helkuri ühel küljel on Tartu Postimehe logo, teisel juhtmõte «Sinu lähedal». «Hoidkem siis helkur enda lähedal, nagu on alati teie lähedal Tartu ainus kohalik uudistekanal,» võttis Raba üleskutse kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles