OTSEÜLEKANNE Tartu Postimees vahendab noorte GP-6 sulgpalliturniiri

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Sille Annuk

11. ja 12. detsembril toimub A. Le Coqi spordihoones sulgpalliklubi Triiton korraldatav noorte GP-6 rahvusvaheline turniir, kust võtavad osa ka sportlased Baltikumist ja Inglismaalt. Kokku mängib 13 väljakul kahe päeva jooksul ligi 300 noort. Tartu Postimees vahendab ühe väljaku otsepilti nii laupäevastest üksikmängudest kui ka pühapäeval toimuvatest paarismängudest. 

Turniiri avamatšid algavad laupäeval kell 9, kui stardivad A-liiga üksikmängud, ning võistlused jätkuvad pühapäeval, kui kavas on nõrgema ehk B-liiga kohtumised ja paarismängud.

Seejuures pidi algselt sellel nädalavahetusel toimuma kõvema tasemega YONEXi noorte turniir, mis karmide koroonanõuete tõttu ära jäi. «Koroona murrab nii kõvasti, et selle nõudeid ei saanud täita. Kõik pidanuks hotellides isolatsioonis olema, linna peal kolada ei oleks saanud ja kõiki oleks pidanud ilmtingimata kontrollima,» rääkis Triitoni juht Mart Siliksaar.

Sisuliselt on GP-6 aga sama võistlus ning sealtki saavad sportlased väärt reitingupunkte teenida. «Sportlastele ikkagi väga väärtuslik võimalus,» lisas Siliksaar.

2. võistluspäev

1. võistluspäev

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles