REEDENE RÕÕM Kas tellisite toidu koju? Selle võib ukse taha tuua noorim linnavolinik

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Tartu volikogusse valitud Treffneri gümnaasiumi abiturient Martin Ottas töötab ka toidukullerina. Selle ameti pluss on see, et töötada saab siis, kui parasjagu mahti on.
Tartu volikogusse valitud Treffneri gümnaasiumi abiturient Martin Ottas töötab ka toidukullerina. Selle ameti pluss on see, et töötada saab siis, kui parasjagu mahti on. Foto: Kristjan Teedema

Hugo Treffneri gümnaasiumi 12. klassi õpilane Martin Ottas (18) oli tänavustel kohalikel valimistel kandideerimiseks täpselt õiges eas. Oleks ta sündinud seitse nädalat hiljem, poleks temast linnavolikogu noorimat liiget saanud. Tegus noormees proovib uue ameti kõrvalt ka gümnaasiumiga ühele poole saada ning toidukullerina leiba teenida. Kes teeb, see jõuab.

Hugo Treffneri gümnaasiumi 12. klassi õpilane Martin Ottas oli tänavustel kohalikel valimistel kandideerimiseks täpselt õiges eas. Oleks ta sündinud seitse nädalat varem, poleks temast linnavolikogu noorimat liiget saanud.

Tegus noormees proovib uue ameti kõrvalt ka keskkooliga ühele poole saada ning toidukullerina leiba teenida. Kes teeb, see jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles