ERMi jõululaat esitleb Eesti väiketootjate kaubavalikut

Tartu Postimees
Copy
Traditsiooniline ERMi jõululaat toimub nii hoone ees kui ka siseruumides.
Traditsiooniline ERMi jõululaat toimub nii hoone ees kui ka siseruumides. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pühapäeval laotab üle 160 kaupleja Eesti Rahva Muuseumi ees ja sees lettidele oma parimad kaubad. ERMi jõululaadal saabki valiku teha vaid Eesti meistrite poolt valmistatud toodetest. Valikus on käsitöö, disain, keraamika ja kosmeetika. Toidukaupadele on suisa oma suur ala nii muuseumi ees kui ka sees.

ERMi jõululaat leiab aset pühapäeval kell 10–16. Terve päeva saab muuseumi sillaalal osa muusikaprogrammist, kus astuvad üles Julius Koppel ning duo Trahh. Päeva juhib ning nii klientide kui ka kauplejatega vestleb Piret Simson.

Avatud on ERMi näitused, kusjuures püsinäitust «Kohtumised» saab veel selle aasta lõpuni vaadata priipiletiga. Kõhu kinnitamiseks on avatud muuseumi restoran. Muuseumipood pakub aga sel päeval kogu täishinnaga kaupa 20 protsenti soodsamalt.

Vabaõhu toiduala on A-sissepääsu ees muuseumi noka all. Samuti pääseb ERMis sees peetavale laadale A-sissepääsu kaudu. Uksel kontrollitakse koroonatõendi olemasolu ja isikut tõendavat dokumenti.

Muuseumis sees palume nii müüjatel kui ostjatel kandamaski. Tõbistel või haigega kokku puututel palume jääda koju. Muuseum jälgib külastajate arvu, keda korraga majja lubatakse.

Jõululaadale sissepääs on prii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles