ERMi jõululaat toob Tartusse Eesti väiketootjate paremiku

Tartu Postimees
Copy
ERMi jõululaat 2019. aasta detsembris.
ERMi jõululaat 2019. aasta detsembris. Foto: Kristjan Teedemaa

Pühapäeval, 12. detsembril laotab üle 160 kaupleja Eesti Rahva Muuseumi ees ja sees lettidele oma parimad kaubad. Kuulsal ERMi jõululaadal saabki laadaline valiku teha vaid Eesti meistrite valmistatud toodetest. Valikus on nii käsitöö kui disain, keraamika kui kosmeetika. Toidukaupadele on suisa oma suur ala nii muuseumi ees kui sees.

ERMi jõululaat leiab aset pühapäeval kell 10 kuni 16. Terve päeva vältel toimub muuseumi sillaalal muusikaprogramm, kus astuvad üles Julius Koppel ning duo Trahh. Päeva juhib ning nii külaliste kui kaupmeestega vestleb Piret Simson.

Avatud on ERMi näitused, püsinäitust «Kohtumised» saab veel selle aasta lõpuni vaadata tasuta. Kõhu kinnitamiseks on avatud muuseumi restoran. Muuseumipood pakub aga sel päeval kogu täishinnaga kaupa 20% võrra soodsamalt.

Laada õues olev toiduala on A-sissepääsu ees muuseumi noka all. Samuti saab kogu sisealal toimuvale laadale A-sissepääsust. Uksel kontrollitakse kehtiva vaktsiini- või läbipõdemise tõendi olemasolu ja isikut tõendavat dokumenti. Muuseumis sees palutakse kanda maski nii müüjatel kui osalejatel. Neil, kes on tõbised või kokku puutunud haigetega, palutakse jääda koju. Muuseum omalt poolt jälgib külastajate arvu, keda korraga majja lubatakse.

Jõululaadale sissepääs on prii. Info laadal kauplejate kohta leiab jõululaada lehelt https://www.facebook.com/events/449556096648650

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles