Martin Padar naasis matile ja tõi Tartule võidu

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Kullavõidu otsustas Tartu Do ridades kaasa löönud 2009. aasta Euroopa meister Martin Padar (paremal), kes 42-aastasena oli üle mitme aasta taas võistlemas.
Kullavõidu otsustas Tartu Do ridades kaasa löönud 2009. aasta Euroopa meister Martin Padar (paremal), kes 42-aastasena oli üle mitme aasta taas võistlemas. Foto: Igor Zujev

Laupäeval toimusid A. Le. Coqi spordimajas Eesti judoklubide karikavõistlused, kus mitme meeskonna puudumisest hoolimata läks esikoha pärast tihedaks rebimiseks. Võitja selgus viimases kohtumises, kus Martin Padar oli üle Aitado judokast Taavi Bekkerist ning nii kuulus võit Tartu Do-le. Kadettide arvestuses jäid Tartu Do noored aga esikohata.

Judoklubide karikavõistlustel peetakse punktiarvestust meeskonniti. Üks võistkond koosneb viiest eri kaaluga judokast, kellest igaüks maadleb vastasmeeskonna sama kaalu sportlasega. Säärane võit annab tabelisse ühe punkti ning üldvõidu saavutab tiim, kes sedasi enim võidab. Esikoha nimel läksidki vastamisi Tartu Do ning Tallinna Aitado. Viimane juhtis omavahelises lahingus 2:0, kuid siis suutsid tartlased end kokku võtta ning kaotuse 3:2 võiduks pöörata.

Vähem klubisid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles