Tammeka sai uue tegevjuhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Sille Annuk.

Jalgpalliklubi Tammeka teatas eile oma koduleheküljel, et klubi uueks tegevjuhiks saab klubiga kaua seotud olnud Marika Tenno.

Tammekaga läbi oma laste juba pea viisteist aastat seotud olnud Marika Tenno võtab uut ametikohta väljakutsena.  „Tammeka arengus aktiivselt kaasa aidata on alati üks minu soovidest olnud, kuid varem puudus selleks muu töö kõrvalt aeg,“ sõnas mõned aastad tagasi oma vabast ajast Tammeka Cupi organiseerimisega tegelenud Marika Tenno.

Klubi endine tegevjuht Veiko Soo iseloomustas oma tehtud tööd järgnevalt: „Töö Tammeka tegevjuhina oli väga huvitav ja andis suurepärase võimaluse tegeleda Lõuna-Eesti ühes suurimas klubis jalgpalli arendamisega ning andis otsese kokkupuute tippjalgpalliga.“ Tammekas mänedžerina jätkates spetsialiseerub Soo klubi sportlikule poolele : „Uues ametis suunan oma tähelepanu rohkem sportlikule küljele, tegeldes nii täiskasvanute võistkondade kui lastega, eesmärgiks on klubi töö parandamine ja sportliku poole arendamine.“

Klubi presidendi Jane Afshari sõnade kohaselt on Marika Tammekale suur täiendus. Ta lisas, et struktuurilised muudatused olid klubi arenemiseks vältimatud ning et nüüd jagatakse ülesanded mitme õla peale.

"Veiko, kes Tammekat senini tegevjuhina edukalt juhatas, saab kogu oma  energia edaspidi sportliku poole peale panustada. Tiimi mänedžerina on ta vajalik lüli nii esindusmeeskonna, naiskonna kui ka duublite ja noorte vahel, rakendades oma sügavaid jalgpalli alaseid teadmisi klubi sportliku osa arendamiseks," rääkis Afshari, "Marika vastutab edaspidi finantside, turunduse, litsentseerimise ja ürituste korraldamise eest. Marika liitumine teeb mind igati õnnelikuks! Ta on juba aastaid Tammeka fänn, seisnud tuule, vihma ning lumega staadionil, et poisse võiduks motiveerida. Võitsime usaldusväärse, positiivse ellusuhtumise ning tugeva organseerimiskogemusega abilise.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles