Suurpered saavad jõulukingiks Aura keskuse piletid

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Kingituse saavad need pered, kus on kasvamas viis või rohkem kuni 18-aastast last. Selliseid peresid on Tartus 38.
Kingituse saavad need pered, kus on kasvamas viis või rohkem kuni 18-aastast last. Selliseid peresid on Tartus 38. Foto: Sille Annuk/Pm/scanpix Baltics

Sel aastal saavad Tartu suurpered linnalt jõulukingiks Aura keskuse kinkepiletid. Piletid leiavad postkastist need pered, kus kasvab viis või rohkem kuni 18-aastast last.

Selliseid peresid on Tartu linnas 38 ja neis kasvab kokku 209 last.

Tähitud kirjaga postitatud veekeskuse kinkepiletid kehtivad aasta aega ja on mõeldud kasutamiseks kogu perele. Pilet tagab ühekordse sissepääsu kogu keskusesse – nii ujulasse, veeparki kui ka saunakeskusse.

Varasematel aastatel on linnavalitsus korraldanud suurperedele jõulupeo, kuid viiruse leviku tõttu ei kutsutud lasterikkaid peresid kokku juba ka eelmisel aastal. Siis saadeti neile postiga Apollo kino kinkepiletid.

«Traditsiooniliselt peame jõulude ajal meeles ja täname meie linna suuri peresid, kellele kahjuks pole võimalik pidu korraldada,» tõdes linnapea Urmas Klaas. «Usun, et praegusel, paljudele peredele keerulisel ajal kulub neile lõõgastav päev Tartu veekeskuses ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles