Jäähokis jagub põnevust ja iga punkt on arvel

Lenel Karu
Copy
Eelmisel nädalavahetusel teenis hokimeeskond Välk 494 (kollases) koduses meistriliigas kaks võitu, üks neist oli napp.
Eelmisel nädalavahetusel teenis hokimeeskond Välk 494 (kollases) koduses meistriliigas kaks võitu, üks neist oli napp. Foto: Välk 494

Koduses jäähoki meistriliigas püsib tabeli tipus Tartu Välk 494 meeskond, kuid vaid kahe silma kaugusel Välgust on meeskond HC Kurbads. Eelmisel nädalavahetusel võitis Välk 494 kaks korda ja siiani kõigist üheksast peetud mängust on Tartu esimeeskond võidu vormistanud seitsmel korral. Aga iga punkt on arvel ja hokiliiga tasavägisem kui kunagi varem.

Mõni aeg tagasi oli Tartu jäähokimeeskond kimpus vigastustega ega saanud Balti hokiliiga finaalkohtumisel osaleda. Välk 494 esindaja Timo Lauri ütles, et nüüdseks on peaaegu kõik mängijad taastunud.

«Continental Cupilt tagasi tulles oli mõnel mängijal vigastusi, aga paarinädalase puhkusega saime enam-vähem kõik rivvi tagasi. Praegu paraneb Maksim Turovski veel jalavigastusest ja temagi peaks uuel aastal tagasi jääl olema,» selgitas Lauri.

Ta tunnistas, et mängud on tänavu huvitavamad, sest tase on ühtlasem. «Praegu on meie tabeliseis hea, aga hooaeg on alles poole peal ja palju tööd veel ees,» tõdes Lauri.

Näiteks osaleb sel hooajal Eesti meistrivõistlustel Läti hokiklubi HC Kurbads, kellele Välk 494 pidi võõrsil kahes mängus alla vanduma. «Samas ei ole olnud lihtne ka teiste Eesti klubidega mängida. Eelmisel pühapäeval teenitud võit Kohtla-Järve tiimi HC Everest üle oli napp ja põnevust jagus viimse minutini,» ütles Lauri.

Ees ootab tihe nädalavahetus, sest homme võtab Välk 494 kodus vastu SK Viru Sputniku ning pühapäeval kohtub võõrsil HC Vipersiga. Tänavu mängib Eesti kõrgeima taseme jäähokiliigas seitse meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles