Jõuluaeg, mis on toitlustusasutustele tavaliselt aasta kibedaim tööaeg, tuleb tänavu taas piirangutest pitsitatuna. Ettevõtjatel on aga abiks mulluse kriisiaja kogemus ning seekord lähevad nad kitsendustele vastu läbimõeldud strateegiaga.
Tellijale
Toidukohad lähevad jõuludele vastu välialade ja e-poega
«Jõulud on ju teatavasti üks kiireimaid aegu restoranide äris, kuid väike vaktsineeritute osakaal ei luba ikka veel kriisieelset mahtu saavutada,» tõdes MTÜ Seven & Sons turundusjuht Lauri Kepler. Seven & Sons on restorane ja baare ühendav grupp, mille alla kuuluvad näiteks baar Väike Kuuba ning restoranid Kolm Tilli ja Pepe’s. Turundusjuhi sõnul on neil tänavu talvel kundedele varuks üllatusi, näiteks hoiab suviti populaarne kokteilibaar terrassi lahti ka lumisel ajal.