Toidukohad lähevad jõuludele vastu välialade ja e-poega

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Ülikooli tänava restoranis Pepe’s avati pühapäeval jõuluaed, kus ootavad lõke, ehitud jõulupuu, soojalambid ja pehmed toolid. Päkapikkudeks on kehastunud töötaja Stina Kaldma ja tegevjuht Martin Sőgel.
Ülikooli tänava restoranis Pepe’s avati pühapäeval jõuluaed, kus ootavad lõke, ehitud jõulupuu, soojalambid ja pehmed toolid. Päkapikkudeks on kehastunud töötaja Stina Kaldma ja tegevjuht Martin Sőgel. Foto: Sille Annuk

Jõuluaeg, mis on toitlustusasutustele tavaliselt aasta kibedaim tööaeg, tuleb tänavu taas piirangutest pitsitatuna. Ettevõtjatel on aga abiks mulluse kriisiaja kogemus ning seekord lähevad nad kitsendustele vastu läbimõeldud strateegiaga.

«Jõulud on ju teatavasti üks kiireimaid aegu restoranide äris, kuid väike vaktsineeritute osakaal ei luba ikka veel kriisieelset mahtu saavutada,» tõdes MTÜ Seven & Sons turundusjuht Lauri Kepler. Seven & Sons on restorane ja baare ühendav grupp, mille alla kuuluvad näiteks baar Väike Kuuba ning restoranid Kolm Tilli ja Pepe’s. Turundusjuhi sõnul on neil tänavu talvel kundedele varuks üllatusi, näiteks hoiab suviti populaarne kokteilibaar terrassi lahti ka lumisel ajal.

Kuumad Mojitod

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles