Gea Kangilaski: turvalised valikud söövad sotside toetust

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartu abilinnapea Gea Kangilaski uut ametiaega läbib rohelise joonena elurikkuse teema, see puudutab nii uute elamualade kui ka südalinna kultuurikeskuse kavandamist.
Tartu abilinnapea Gea Kangilaski uut ametiaega läbib rohelise joonena elurikkuse teema, see puudutab nii uute elamualade kui ka südalinna kultuurikeskuse kavandamist. Foto: Margus Ansu

Vahetult enne koroonapandeemia algust Tartu rahanduse abilinnapeaks saanud Gea Kangilaski (SDE) jätkab pärast valimisi samas kabinetis, aga kureerib hoopis linnaplaneerimise ja arhitektuuri valdkonda.

Viimase nädala kuumimaid teemasid Tartus oli Zavoodi lõpp. Kui palju mõtlesite sellele mitte kui selle paiga külastaja, vaid kui abilinnapea, et kui palju see peegeldab koroonaaja mõjusid ja mida linnavalitsus saanuks teha?

Mõtlesin. Samas on see igikestev saaga. Niikaua kui mäletan, on rendilepingu tähtaja lähenedes ikka olnud jutt, et korp! Vironia seda pikendada ei soovi ja Zavood enam ei jätka. Zavoodi lõppe on minu meelest palju olnud. Praegugi pole see ju päris kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles