Pildid ⟩ Päästjad tirisid autosid teele

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy

Eile said päästjad hulga teated teelt välja sõitnud autodest, mida oli tarvis taas teele aidata. Ka saabus teade ühe teele langenud puu pärast, mis tuli päästjatel teelt eemaldada.

Eile hommikul veidi enne üheksat teatati, et Nõo vallas Illi külas Elva-Kintsli teel libises sõiduauto kraavi. Päästjad aitasid auto teele tagasi tõmmata ja sõidutasid  80-aastase juhi koju, kes õnnetuses viga ei saanud.

Kella poole 12 ajal päeval teatati, et Tartus Kasesalu tänaval on puu teele ning elektriliinile langenud. Päästjatel õnnetus puu teelt eemaldada. Õhuliini võimalikust rikkest teavitati elektrikuid.

Kella poole ühe ajal päeval said päästjad teae, et Nõo vallas Luke küla piirkonnas libises liinibuss kraavi. Juht ja bussis olnud kaks reisijat viga ei saanud. Päästjad viisid reisijad autoga Luke keskusesse.

Kell pool kaksteist õhtul teatati Alatskivi aleviku lähistel kraavi sõitnud Mercedes-Benzist. Esialgsetel andmetel läks juhi sõnul tagaveoline auto vibama ning masin lõpetas otsapidi kraavis, kus rammis puid.

Ilmastikuolud olid väga keerulised: sadas lund ning puhus tugev tuul, mis oli teele vaalud tuisanud. Päästjad lasid autojuhil puksiiri saabumiseni päästeautos soojas olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles