Volikogu kantselei juhataja andis raekoja võtmed ära

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Ülle Saare töökoht oli volikogu istungitel kõigi silme all, aga töö väga välja ei paistnud: tähtis oli jälgida reeglitest kinni pidamist, sest protseduurireegilite vastu eksimine võib tuua kohtus käimist ja volikogu otsuste tühistamist.
Ülle Saare töökoht oli volikogu istungitel kõigi silme all, aga töö väga välja ei paistnud: tähtis oli jälgida reeglitest kinni pidamist, sest protseduurireegilite vastu eksimine võib tuua kohtus käimist ja volikogu otsuste tühistamist. Foto: Ove Maidla

Tartu volikogus ei vahetunud mitte üksi hulk liikmeid ja esimees, vaid vahetub ka kantselei juhataja, kuna viimased 25 aastat seda ametit pidanud Ülle Saar pani eile ameti maha ja jäi pensionile. «On parem, kui uus inimene alustab uue volikoguga, siis on mõlemal sisseelamise aeg,» põhjendas ta.

Volikogu esimees Tõnis Lukas ütles, et uus kantseleijuhataja otsitakse linna sisekonkursiga. Pole välistatud, et sellesse ametisse tõuseb volikogu kantselei peaspetsialist Aune Rumm, kes esiti on kohusetäitja. Sel juhul on tema senisele ametikohale uut inimest vaja.

Otsiti huvilist üliõpilast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles