Elva vald sai viimaks vallajuhi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Elva uus vallavanem Priit Värv.
Elva uus vallavanem Priit Värv. Foto: Margus Ansu

Elva vallavolikogu istungil valiti vallavanemaks Priit Värv, kes kandideeris valimisliidu Sinu Elva vald nimekirjas. Paika sai ka vallavalitsuse struktuur.

Eelmise nädala algul olid Elva vallas valimised võitnud Isamaa, EKRE ja Keskerakond  kolmikliidu tugevuses veendunud, kuid eelmise esmaspäeva õhtupoolikul teisel volikogu istungil põruti täielikult. Volikogu esimehe hääletus kukkus võimuliidul läbi.

Uue koalitsoonileppe sõlmisid hoopis valimisliit Sinu Elva vald, Eesti Reformierakond, Eesti Keskerakond ning vallavolinikud Margus Ivask, Toomas Laatsit ja Meelis Karro.

Lisaks vallavanema valimisele kinnitati eilsel volikogu istungil ka vallavalitsuse liikmed. Vallavalitsuse liikmeteks said abivallavanemad Kertu Vuks, kes vastutab arengu- ja planeeringu küsimustes, Heiki Hansen, kelle vastutusalas on haridus, kultuur, sport, noorsootöö ja sotsiaal- ning tervisevaldkond, Kristjan Vilu, kes vastutab vallamajandus eest ning valla arendusjuhiks sai Margus Ivask, kes vastutab suurprojektide rahastuse ja arenduse eest. Volikogu kinnitas ka komisjonid ning nende aseesimehed.

Uus vallavanem kutsus kõiki volikogu liikmeid koostööle ja pingutama Elva valla hea käekäigu nimel.

«Püüan anda endast vallavanemana parima ning rõhuasetus võiks olla koostööl. Soovin, et rohkem võiks olla meie-tunnet ja vähem vastandumist,» sõnas vallavanem Priit Värv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles