Tartlasi oodatakse tasuta vaimse tervise respektseminarile

Tartu Postimees
Copy
Vaimsele heaolule keskenduv seminar on mõeldud inimestele, kes on mures enda või lähedase vaimse tervise pärast. Foto on illustratiivne.
Vaimsele heaolule keskenduv seminar on mõeldud inimestele, kes on mures enda või lähedase vaimse tervise pärast. Foto on illustratiivne. Foto: Ragnar Peets

Järgmisel laupäeval, 4. detsembril toimub veebi respektseminar «Kuidas mõista ja toetada raske või pikaaegse vaimse tervise raskusega elavat inimest». Tasuta seminarist saavad osa võtta kõik tartlased, keda see teema puudutab.

Vaimsele heaolule keskenduv seminar on mõeldud inimestele, kes on mures enda või lähedase vaimse tervise pärast. Lisaks oodatakse seminarile osalema kogukonnaliikmeid, kes soovivad paremini mõista, kuidas märgata ja aidata vaimse tervise raskusega elavat inimest.

Seminaril luuakse turvaline õhkkond, kus saab kuulata kogemuslugu, mõelda oma hoiakutele ja keelekasutusele. Küsimustele vastavad nii vaimse tervise haiguse kogemusega inimesed kui ka kutselised aitajad. Koolitajad on sotsiaaltöötaja, psühhosotsiaalse taastusabi praktik ja taastumiskooli looja Külli Mäe ning kogemusnõustaja Oliver Kukk.

Respektseminar toimub 4. detsembril kell 12–16.30 Zoomi keskkonnas. Registreeruda saab kuni 3. detsembrini siin: https://forms.gle/baLCJ8wXY57AWZe48

Zoomi link saadetakse registreerunutele e-postile.

Respektseminari toimumist rahastatakse Euroopa majanduspiirkonna (EMP) finantsmehhanismi Aktiivsete Kodanike Fondist (Active Citizens Fund, ACF). Aktiivsete Kodanike Fondi toetust vahendab Avatud Eesti Fond koostöös vabaühenduste liiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles