Elva vallavanema kandidaadiks nimetati Priit Värv

Liisa Salekešina
Copy
Elva vallavanema kandidaatiks esitati Priit Värv valimisliidust Sinu Elva vald.
Elva vallavanema kandidaatiks esitati Priit Värv valimisliidust Sinu Elva vald. Foto: Erakogu

Eile allkirjastati Elva valla koalitsioonileping, mis on sõlmitud valimisliidu Sinu Elva valla, Eesti Reformierakonna, Eesti Keskerakonna, Margus Ivaski, Toomas Laatsiti ja Meelis Karro vahel.

Kokkuleppe alusel tehakse volikogule ettepanek viieliikmelise vallavalitsuse moodustamiseks. Ettepanek valitsuse liikmete kandidaatideks on järgmine: vallavanem Priit Värv (valimisliit Sinu Elva vald), arengu ja planeeringu valdkonna abivallavanem Kertu Vuks (Reformierakond), vallamajanduse valdkonna abivallavanem Kristjan Vilu (valimisliit Sinu Elva vald), hariduse, kultuuri ja sotsiaalvaldkonna abivallavanem Heiki Hansen (Reformierakond) ning arendusjuht ja vallavalitsuse liige Margus Ivask.

Koalitsioonilepingul on 23 allkirja, allkirja on andnud nii tänased volikoguliikmed kui ka asendusliikmed. Koalitsioonis on 16 volikoguliiget.

Elva vallavolikogu järgmine istung on esmaspäeval kell 16.00 Elva kultuurikeskuses, volikogu päevakorras on muu hulgas vallavanema valimine, vallavalitsuse kinnitamine ja komisjonide esimeeste valimine.

Teekond Elva vallavalitsuse koostamiseks on olnud pikk ja vaevaline. Esmaspäeval kukkus kokku kolmikliit koosseisus Isamaa, EKRE ja Keskerakond, kui volikogus ei suudetud ära valida esimehe kandidaati Meelis Kaske. Tema asemel saavutas 29-liikmelises volikogus enamuse Keskerakonna nimekirjas kandideerinud Sulev Kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles