Julia Beljajeva kingib Tokyo olümpialt saadud telefoni heategevuseks

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Julia Beljajeva.
Julia Beljajeva. Foto: Sille Annuk

Tokyo olümpial vehklemisnaiskonnaga kulla võitnud Julia Beljajeva otsustas sealt kingitusena saadud mobiiltelefoni Käopesa perekodule annetajate vahel välja loosida, et nende laste jõulud rõõmsamaks teha.

«Saabumas on jõuluaeg. Jõulud on alati olnud minu jaoks andmise aeg, nii ka sellel aastal. Olen otsustanud kinkida ühele õnnelikule Tokyo OM-ilt kingituseks saadud telefoni,» teatab Julia Beljajeva Facebookis.

Ta lisas, et enamik meist saab jõule tähistada oma pere ja sõpradega, kuid meie hulgas on lapsi, kes peavad seda aega tähistama natukene teistes oludes – lastekodus. «Soovin nende jõule veidikene rõõmsamaks teha. Ootan selle õnnestumiseks ka teie abi,» kirjutab olümpiavõitja ja palub lahketel inimestel anda oma panus Tartu perekodu Käopesa lastele jõulukinkide ostmiseks.

«Kõigi annetajate vahel loosin välja ühe, kes saab jõulukingituse ka endale – Tokyo olümpiamängude ametliku mobiiltelefoni,» postitas Beljajeva Facebooki seinal.

Loosis saab osaleda, kui kanda endale sobiv summa SA Tartu perekodu Käopesa arvelduskontole ning lisada selgituseks «Jõuluime». Ka kutsub Beljajeva üles märkima postituses oma sõpru, kes uuest telefonist rõõmu võiksid tunda ning tahaksid heateos kaasa lüüa.

Mobiiltelefoni võitja teeb Julia Beljajeva teatavaks 20. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles