Spordimuuseumi uuenenud päkapikumaa ootab homsest külalisi

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Eesti spordi- ja olümpiamuuseumi päkapikumaa.
Eesti spordi- ja olümpiamuuseumi päkapikumaa. Foto: Eesti spordi- ja olümpiamuuseum

Eesti spordi- ja olümpiamuuseumi päkapikumaa on lastegruppide seas olnud populaarne juba pea 20 aastat. Homme avavad päkapikud esimest korda uksed ka üksikkülastajatele.

Spordimuuseumi päkapikumaa läbis sel aastal uuenduskuuri, et avada nädalavahetustel uksed kõigile huvilistele. Mitmekülgsed tegevused teevad spordimuuseumi haridusosakonna juhi Marju Looritsa sõnul meele rõõmsaks nii suurtel kui väikestel ning loovad juba vara mõnusat jõulumeeleolu.

«Oleme näinud, kui elevil lapsed pärast päkapikumaa programmi on ja kui väga soovitakse ka hiljem lapsevanematele päkapikumaad tutvustada,» selgitas Loorits. «Sel aastal tegime suure uuenduse ning päkapikumaale on lisatud tegevusi ja mänge, mida saavad pered ka iseseisvalt järele proovida,» lisas ta.

Eesti spordi- ja olümpiamuuseum kutsub kõiki muuseumisse maagilisest jõulumeeleolust osa saama. Päkapikumaal saab sportida ja mängida, kirjutada ja joonistada, avastada jõululugusid ning teha fotonurgas mõnusaid jäädvustusi jõulumeeleolust.

Päkapikumaa on kõikidele muuseumikülastajatele avatud nädalavahetustel 27. novembrist 19. detsembrini. Nädala sees jääb päkapikumaa avatuks 9. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles