Miks Elva isamaalased põrusid?

Armas Riives
, reporter
Copy
Isamaa koalitsiooniläbirääkimiste juht Juhani Jaeger oli enne esmaspäevast volikogu istungit ikka veel Elva vallavanema kandidaat ja koalitsiooni tugevuses veendunud. Teisel volikogu istungil põrus aga täielikult ja nüüd võib teda oodata hoopis koht opositsioonis.
Isamaa koalitsiooniläbirääkimiste juht Juhani Jaeger oli enne esmaspäevast volikogu istungit ikka veel Elva vallavanema kandidaat ja koalitsiooni tugevuses veendunud. Teisel volikogu istungil põrus aga täielikult ja nüüd võib teda oodata hoopis koht opositsioonis. Foto: Sille Annuk

Elva vallavolikogu avaistungil läksid Isamaa, EKRE ja Keskerakonna vastse võimuliidu kaardid sassi, kui Aivar Õuna (EKRE) volikogu esimehe ametisse valimiseks ei tulnud hääled kokku. Isamaa nimekirja Toomas Laatsit ja Margus Ivask ning Keskerakonna omast Sulev Kuus lõid aga käed Reformierakonna ja valimisliiduga – sündis hoopis uus koalitsioon. Isamaa poolt läbirääkimiste juht Juhani Jaeger oli veel enne esmaspäevast volikogu istungit erakondade kolmikliidu tugevuses veendunud, aga nüüd võib oodata koht opositsioonis.

Juhani Jaeger, mis hetkel hakkasid liikuma jutud, et ka teisel istungil teil volikogu esimehe valimiseks hääli kokku ei tule?

Kuulujutte on liikunud enne ja pärast. Tänagi liiguvad juba uued kuulujutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles