Maadlejad teenisid 250 konkurendi seas mitu esikohta

Lenel Karu
Copy
Vooremaal peetud maadlusvõistlus on Lõuna-Eesti suurim ning sel korral võttis sellest osa 250 sportlast Eestist, Lätist ja Leedust.
 
Vooremaal peetud maadlusvõistlus on Lõuna-Eesti suurim ning sel korral võttis sellest osa 250 sportlast Eestist, Lätist ja Leedust.  Foto: Jõgeva Ramm

Ligi 250 maadlejat kogunes laupäeval 42. Vooremaa maadlusvõistlusele Jõgevale, kus eestlastele pakkusid konkurentsi Leedu ja Läti sportlased. Tartu- ja Jõgevamaa maadlejad teenisid häid kohti: klubide arvestuses tuli Jõgeva valla spordikool / Jõgeva Ramm kolmandaks, võite noppisid ka Tartu Kalev-Englase maadlejad.

Võistluse peakorraldaja ja Jõgeva Rammu treener Aimur Säärits tõdes, et klubi eesmärk oli võistkondadest kolme hulka pääseda ja see sai täidetud.

«Kokkuvõttes võib võistluse igati kordaläinuks lugeda, sest juba osalejate arv ise oli suur,» lisas ta. Jõgeva valla spordikool / Jõgeva Rammu sportlastest saavutasid oma kehakaalus esikoha Kärol Tamson ja Rasmus Palmiste, lisaks valiti Tamson parimaks naismaadlejaks.

Säärits lisas, et koroona tõttu on paljude noorsportlaste võistlemine seisma jäänud. «Väikesed ei ole saanud võistelda, nüüd mõni sai endale oma esimese medali ja oli väga rõõmus,» nentis ta.

Tartu Kalev-Englase klubist võitsid kulla viis maadlejat: Karl Tölpus, Tristan Press, Damir Jeremejev, Artemi Jeremejev ja Marten Kuus. Noorte treener Kristjan Press oli tulemustega rahul. «Mul on hea meel, et võistlejaid oli palju. Meie poisid võistlesid südikalt ja nooremad näitasid treeningutel omandatud teadmisi,» sõnas ta.

Tartu Kalev-Englase klubist saavutasid Vooremaa võistlustel tugevad kohad 12 maadlejat.
Tartu Kalev-Englase klubist saavutasid Vooremaa võistlustel tugevad kohad 12 maadlejat. Foto: Kristjan Press

Pjedestaalikohtadele pääses veel mitmeid sportlasi, lisaks eespool nimetatud klubide sportlastele ka EMÜ SK maadleja Rauno Kivi. 

Tartu Kalev-Englase klubist teenisid hõbemedali Markos Kannela (-47 kg kehakaalus) ja Karlis Ander All (-57 kg kehakaalus). Kahe võiduga jõudis pronksmedalini Mattias Juks (-36 kg kehakaalus). 

Jõgeva valla spordikool/ Jõgeva Ramm sportlastest said hõbedase autasu Gudmund Roosiõis, Gudrun Roosiõis, Armin Mandri ja Eha-Ester Laube ning pronksile maadlesid Väiko Pant, Patrik Tamson ja Ralf-Eric Viitman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles