Sõudjad tegid häid tulemusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neidude A-klassis saavutas kolmanda koha  Marliis Reinkort (sinises) TÜ ASKist.
Neidude A-klassis saavutas kolmanda koha Marliis Reinkort (sinises) TÜ ASKist. Foto: Allikas: TÜ ASK

11. veebruaril toimusid Pärnu Kesklinna koolide võimlas Eesti sisesõudmise meistrivõistlused klassikalisel 2000 meetri distantsil, millest võtsid osa ka Tartu sõudjad. Võistlused kuulusid viimase etapina ühtlasi ka alaliidu suurtoetaja EMT-nimelisse sarja.

Kõige säravama tulemuse eest hoolitses Jaanus Jaeger, saavutades teise koha meeste kergekaalus. Jaeger alustas teravalt koos Pärnu Sõudeklubi sõudja Tamor Bakhoffiga. Viimasel 100 meetril näitas värskemat minekut pärnakas ja Jaeger pidi leppima teise kohaga. Mihkel Pari lõpetas kolmandana.

Mõlemad TÜ ASKi kergekaallased mahtusid EMT-sarja üldkokkuvõttes poodiumile. Jaeger teine ja Mihkel Pari kolmas.

Tüdrukute A-klassi sõudja Marliis Reinkort saavutas kolmanda koha ajaga 7.29,8 . Ülipingelises sõidus jäi teisest kohast lahutama vaid 0,2 sajandikku. EMT-sarja üldkokkuvõttes lõpetas ta teisena.

Meeste vabaklassis startis TÜ ASKi harrastussportlane Hardi Laurits. Sõidu võitis Silver Kuusik (SAK Tartu), aga üldkokkuvõttes see suuri muudatusi ei toonud ja Hardi Laurits võitis üldkokkuvõttes EMT-sarja. Marek Lentsius sai pronksise autasu.

Võistlustel näitasid häid tulemusi ka teised TÜ ASKi sportlased. Esimese kuue hulka mahtusid:

Mattias Kuusik, PB-klass, 4.koht (6.44,8)

Liis küünal, TA-klass, 6.koht (7.40,7)

Helina Sakkarias, N-klass, 5.koht (7.23,0)

Olja Kivistik, N- vabaklass, 5.koht ( 7.54,8)

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles