Emajõe kaldale kerkis tundmatu meistrimehe grillimiskoht

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Meloni tänava uute majade taha on tekkinud mõnusaks äraolemiseks grillimiskoht, ent sellest ehitustegevusest pole kedagi teavitatud.
Meloni tänava uute majade taha on tekkinud mõnusaks äraolemiseks grillimiskoht, ent sellest ehitustegevusest pole kedagi teavitatud. Foto: Kristjan Teedema

Supilinnas on Emajõe ääres, täpselt teispool vett lodjakojast ilmunud justkui maa alt uus grillimiskoht, mis oma kauni vaatega saab soojadel suveilmadel suure tõenäosusega üsna menukaks.

Vabas õhus mõnusaks ajaveetmiseks on seal grill, mitu kena pakku istumiseks ja lausa treppki. Kuid kes on selle mõnusalt hubase nurgakese looja, kes on sinna panustanud oma aega, samuti materjali? Vaat seda ei tea linnavalitsus ega ka supilinlasi ühendav selts.

«Käisin ise seda kohta kontrollimas ja saan öelda, et linnavalitsuse käsi siin mängus ei ole,» kinnitas Tartu haljastus- ja puhastusteenistuse juht Eda Põldma. Ehk siis: linnavalitsusega seda tegevust keegi kooskõlastanud ei ole ning tõenäoliselt on tegu kohalike loodud kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles