Tammeka duubelmeeskond pudenes esiliigast

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tammeka U21 koosseisu kuuluv Giacomo Uggeri (vasakul) teeb soojendust esindusmeeskonna mängijate Reio Laabuse ja Kevin Mätasega (paremal) suvise kohtumise eel FC Floraga.
Tammeka U21 koosseisu kuuluv Giacomo Uggeri (vasakul) teeb soojendust esindusmeeskonna mängijate Reio Laabuse ja Kevin Mätasega (paremal) suvise kohtumise eel FC Floraga. Foto: Kristjan Teedema

Keerulisse seisu langenud Tammekal oli paari kuu eest oht Premiumi liigast otse välja kukkuda, kuid uue peatreeneri käe all pääseti üleminekumängudesse. Nende duublil, kust paljud on ka esindusmeeskonnale appi tõtanud, see aga ei õnnestunud: uuel hooajal mängitakse madalamal, esiliiga B tasemel.

Nädala eest oli Tammeka U21 meeskonnal võimalus eelviimast ehk väljakukkumist tähendavat kohta vältida, kuid viigid Pärnu jalgpalliklubi ning Tartu Welcoga minetasid selle lootuse. 30 mängust 25 punkti kogumine ning nelja punktiga Pärnule allajäämine tähendaski, et tuleval hooajal mängib Tammeka teine meeskond esiliiga B tasemel. Ühtlasi kukub liiga võrra allapoole Welco.

Asendati vigastatuid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles