Elva valla koalitsioon kukkus valusalt kokku, sündis uus võimuliit (1)

Armas Riives
, reporter
Copy
Toomas Laatsit (paremal) ja Margus Ivask (keskel) polnud rahul, et volikogu esimeheks saaks EKRE ridadest Aivar Õun, ning lõid käed uue koalitsiooni moodustamiseks Reformierakonna ja valimisliiduga Sinu Elva Vald. Vasakul nüüd juba eelmise koalitsiooni eestvedaja ja Isamaa vallavanema kandidaat Juhani Jaeger.
Toomas Laatsit (paremal) ja Margus Ivask (keskel) polnud rahul, et volikogu esimeheks saaks EKRE ridadest Aivar Õun, ning lõid käed uue koalitsiooni moodustamiseks Reformierakonna ja valimisliiduga Sinu Elva Vald. Vasakul nüüd juba eelmise koalitsiooni eestvedaja ja Isamaa vallavanema kandidaat Juhani Jaeger. Foto: Postimees / SILLE ANNUK/Tartu PM/Scanpix Baltics

Veel täna hommikul oli Elva vallas valimised võitnud Isamaa, EKRE ja Keskerakond enda kolmikliidu tugevuses veendunud, kuid õhtupoolikul teisel volikogu istungil põruti täielikult. Volikogu esimehe hääletus kukkus võimuliidul läbi ning nüüd võib oodata hoopis koht opositsioonis.

Eelmisel nädalal esitasid Isamaa, EKRE ja Keskerakond volikogu esimehe kandidaadiks EKRE ridadest Aivar Õuna. Isamaa nimekirjas kandideerinud Margus Ivask ja Toomas Laatsit olid aga Õuna kandidatuurile jõuliselt vastu ning volikogu esimeest valitud ei saadud.

Uus võimuliit

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles