Luunja vallavanemaks sai Aare Anderson (1)

Tartu Postimees
Copy
Luunja vallavanem Aare Anderson
Luunja vallavanem Aare Anderson Foto: Sille Annuk

Luunja vallavolikogu valis kolmapäeval, 17. novembri istungil vallavanemaks Aare Andersoni, kes on ka varem pikalt Luunja valda juhtinud.

Vallavanem Anderson sõnas pärast valituks osutumist, et alustab vallavalitsuses uut perioodi tugevama meeskonna, värske jõu ja uute ideedega, vastamaks vallaelanike ootustele ja vajadustele. «Valijatelt saadud tugev mandaat motiveerib ja kohustab ning väljakutseid kiirelt arenevas ja kasvavas Luunja vallas jätkub. Investeeringuprojektide kõrval tuleb tõsiselt panustada valla elukeskkonna parandamisse ja avatud juhtimisse,» kinnitas vallavanem.

Aare Anderson kandideeris kohalike omavalitsuste valimistel valimisliidu Luunja Hooandjad nimekirjas ning kogus isikuliselt vallas suurima häältesaagi (193 häält). Varem on Anderson töötanud Luunja vallavanemana aastatel 2008–2020.

Luunja Hooandjad said valimistel 11 kohta 17-kohalises vallavolikogus. Neli kohta võitsid Luunja vallavolikogus valimisliidu Uus Luunja kandidaadi ja kaks kohta said Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esindajad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles