Ulila keskus peab lillade prožektoritega meeles enneaegu sündinud lapsi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Ulila keskuse fassaadi valgustavad lillad prožektorid.
Ulila keskuse fassaadi valgustavad lillad prožektorid. Foto: Kristina Ermel

Igal aastal, 17. novembril, peetakse üleilmselt meeles enneaegu sündinud lapsi. Selleks puhuks valgustatakse hooned enneaegu sündinud laste, nende perede ja kõigi toetajate auks sirelillaks. Sel aastal ühineb esimest korda aktsiooniga ka Tartumaal väikeses Ulila alevikus asuv Ulila kogukonnakeskus.

Statistika järgi sünnib iga kümnes laps siia maailma enne oodatud aega. «Ka meie endi väikeses alevikus on peresid, keda see vägagi otseselt puudutab. Soovime näidata, et me teame, me märkame ja meie jaoks on oluline iga inimene siin piirkonnas,» sõnas Ulila keskust haldava MTÜ Sooveere juhatuse liige Kristina Ermel.

«Lapsed ja noored on ju meie tulevik. Tahame ja proovime otsida võimalusi, et luua siin kõigile võimalikult sobiva elukeskkonna,» sõnas Ermel. Ulila keskuse aitas täna õhtuks prožektoritega sirelilillaks «värvida» Sound Group OÜ.

Heli- ja valgustehnikaga tegeleva ettevõtte juht Ülari Toots lausus, et kui keegi soovib ilusat žesti teha ning tema võimuses on sellele kaasa aidata, siis lööb ta ettevõtmisel hea meelega kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles