Vastses lodjakojas valitseb vaikus

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Uus lodjakoda on külastajatele avatud vaid laupäeval keskpäevast kella viieni õhtupoolikul ning ka rahvast kokku toovad üritused lõppesid seal koos suve ja uute piirangutega.
Uus lodjakoda on külastajatele avatud vaid laupäeval keskpäevast kella viieni õhtupoolikul ning ka rahvast kokku toovad üritused lõppesid seal koos suve ja uute piirangutega. Foto: Kristjan Teedema

Emajõe lodjaselts on uues lodjakojas tegutsenud kevadest ehk teisisõnu on esimene hooaeg lõppemas. Ometi ei täida selts siiani uhke kompleksi rentnikuna mitut linnaga sõlmitud lepingu punkti.

Kodulehe kohaselt on lodjakoda külastajatele avatud vaid laupäeviti ja sedagi keskpäevast kella 17ni. Lodjaehitus ei käi, ka pole sadamat nõuetekohaselt registrisse kantud.

Lodjaseltsi eestvedaja Priit Jagomägi tunnistas puudusi ja põhjendas neid koroonakriisist tingitud piirangutega. «Ka laupäeval on külastajate read hõredad,» nentis ta ja lisas, et lodjakoda pole praegu mõtet kolm korda nädalas avatud hoida. «Ette teatades saab meie tegemisi vaadata seitsmel päeval nädalas ja seda võimalust on ka kasutatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles