Valitakse parimat spordiraamatut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Spordimuuseum.
Eesti Spordimuuseum. Foto: Sille Annuk

Tänavu valitakse välja esimese Georg Hackenschmidti raamatuauhinna võitja.

Auhinna saab raamat, mis parimal moel räägib spordist, spordi mõttest, ausast mängust ja liikumise rõõmust. Auhinnasaaja valitakse välja kõigi eestikeelsete spordiraamatute hulgast, mis ilmusid Eestis esimest korda 2011. aasta jooksul.

Kuigi võitja otsustab žürii, on valiku tegemisel võimalik kaasa rääkida rahvahääletusel, millel saab osaleda kas internetis www.spordimuuseum.ee või kohapeal Eesti Spordimuuseumis.

Rahvahääletus algas eile ja kestab kella 17ni 10. aprillil. Rahvahääletuse tulemused annavad hiljem ühe võrdse hääle žürii lõpphääletusel. Raamatuauhinna võitja kuulutatakse välja Eesti Olümpiaakadeemia täiskogul Tartus 20. aprillil.

Spordimuuseumi koostatud Georg Hackenschmidti raamatuauhinna nominentide valikuga saab muuseumi raamatukogus tutvuda esmaspäevast reedeni kell 9–16. Samas saab osaleda ka rahvahääletusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles